Een manier

Met de nieuwe single ‘Een manier’ maakt de feest act Geen Stempel zich op voor een druk carnaval 2023. De nieuwe single is een vrolijke meezinger die niet alleen tijdens de carnaval van dit jaar te horen zal zijn in de kroegen en feesttenten, maar ook daarna. Het aanstekelijk liedje komt uit de koker van DJ Ricky Berkers en DJ Galaga, die voor de productie verantwoordelijk is.
 
‘Een manier’ bevat weer de herkenbare Geen Stempel-sound zoals te horen was in voorgaande singles. De sound die te horen was in eerder singles als ‘Sjansen’, ‘De kroegbaas’, ‘Blondine’, ‘De brugwachter’ en ‘Brabo’. De feest act treedt op door heel Nederland, maar staat ook regelmatig op de planken in Duitsland en Oostenrijk. Tijdens de Carnaval van 2023 zal Geen Stempel op vele podia in het zuiden en daarbuiten te zien zijn, voor energieke optredens.

De video check je hier!

Volg Geen Stempel op de socials:
https://www.instagram.com/geenstempel   
https://www.facebook.com/geenstempel   
https://www.youtube.com/c/GeenStempel

 

Confetti

Confetti
De nieuwe single 'Confetti' van Geen Stempel maakt de carnaval van 2018 net iets leuker. Want met confetti maak je van elk feestje een Feest! Sowieso kan dit carnaval seizoen niet meer stuk voor Geen Stempel, want de party act werd onlangs uitgeroepen tot de Populairste Opkomende Party Act van Nederland.

Stream deze single op Spotify of Deezer en koop deze single bij Zazell.

De videoclip tref je vanzelfsprekend aan op YouTube!
 

Blondine

Met de release van 'Blondine' kan carnaval 2017 pas echt starten. Zoals gewend van Geen Stempel ft. DJ Johnny hebben we weer een overheerlijke meezingbare stamper die wederom prima ontvangen zal worden door het feestende publiek in de kroegen en feesttenten rondom de carnaval en ver daarna. De videoclip staat vanzelfsprekend op YouTube.

Je kunt de single downloaden en streamen. Download de single bv via iTunes of Zazell, stream de single via o.a. Spotify of Deezer.

De brugwachter


Het is weer tijd voor feest, het is weer tijd voor een nieuwe hit van Geen Stempel. 'De brugwachter' zal mening kroeg, feestzaal, après-ski tent en de carnavalszalen zeker weer op z'n kop zetten.

De single 'De brugwachter' is overal verkrijgbaar, bv als download via Itunes of Zazell en als stream via Spotify of Deezer.

Natuurlijk is er ook een zomerse clip geschoten bij de track, deze staat o.a. op YouTube.

Volg geen Stempel op andere sociale media:

http://www.facebook.com/geenstempel
http://twitter.com/geenstempel
 

Remix 'Mag ik de zon laten schijnen' van Jeffrey Heesen

Remix 'Mag ik de zon laten schijnen' van Jeffrey Heesen

In opdracht van Berk Music maakte Geen Stempel een overheerlijke Moombah remix van Jeffrey Heesen zijn hit 'Mag ik de zon laten schijnen'. Check de remix uit op het Soundcloud kanaal van Geen Stempel.

Wil je de track ook ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]

 

De kroegbaas

De kroegbaas

'De kroegbaas' is een ode aan al die noeste mannen en vrouwen die ons biertje tappen, ons verzorgen, op ons letten en als het nodig is; ons naar huis sturen. De kroegbazen van Nederland verdienen hun eigen lied, ze verdienen een hymne! Iedereen die in de kroeg komt heeft vast wel een kroegbaar waar hij een bijzondere band mee heeft. Geen Stempel heeft een track gemaakt waarmee je je favoriete kroegbaas kunt bedanken en in het zonnetje kunt zetten en lekker op mee kunt zingen in de kroeg of feesttent.

Natuurlijk hebben we d'r ook een videoclip bij, check die HIER.


Wil je de track downloaden? Dat kan via iTunes of Zazell. Natuurlijk staat de track ook op het Geen Stempel feestkanaal op Spotify.

Delen wordt op prijs gesteld! 

Brabo


Eens in de zoveel tijd verschijnt er een single over Brabant die laat zien wat voor mooi volk die Brabo's eigenlijk wel niet zijn. Brabo van Geen Stempel en swingorkest Dùbent is zo'n track. Allerlei herkenbare kreten en bijzonderheden zitten in deze track. Het zal zeker voor niet-Brabo's een glimlach op de mond toveren en de Brabo's zullen het lied uit volle borst meezingen tijdens de carnaval en proosten op het leven. Zoals het gewoon hoort. 

Klik op de foto hiernaast en check de clip!

Wil je de track downloaden? Dat kan via iTunes of Zazell. Natuurlijk staat de track ook op het Geen Stempel feestkanaal op Spotify.

Remix 'Sexy als ik dans' van Nielson

Remix 'Sexy als ik dans' van Nielson

Flatsbam; een kakelverse remix van 'Sexy als ik dans' van Nielson. Een overheerlijke Moombahmix van deze superhit. Je kunt m gratis downloaden door de Facebook pagina van Geen Stempel te downloaden, maar hij is natuurlijk ook te vinden op de Soundcloud.

Deel, like en stream of download 'm voor niks, noppes, nada........ 

Nieuwe mixtape #4

Nieuwe mixtape #4

De gloednieuwe Mixtape #4 van Geen Stepel: meer dan anderhalf uur lang house, top40, hiphop, 90's en NL-talig in de mix! Dat én alle andere (re)mixen gratis binnen te harken via de Geen Stempel Soundcloud

Je leven zal nooit meer zo compleet zijn..... Check het uit, deel het en Dans tot 's morgens vroeg!

Dansen tot 's morgens vroeg


De nieuwe single van Geen Stempel is een heerlijke feestknaller die naar de naam 'Dansen tot 's morgens vroeg' heet. En wie doet dat nou niet het allerliefst in het weekend of de hele vakantie lang? Zorg dat je de single snel in je bezit hebt zodat je mee kunt feesten op deze fijne zomerplaat van DJ Johnny en DJ Ricky, a.k.a. Geen Stempel

Download de single nu via o.a. iTunes op DEZE link of stream je suf via o.a. Geen Stempel – Dansen tot 's morgens vroeg.

De videoclip is te vinden via o.a. Youtube en ook rap via Muzu.tv. Delen wordt vanzelfsprekend meer dan op prijs gesteld. De dank hiervoor is dan ook grenzend aan het hondsdolle.
 

Carnavals remix 2014

Carnavals remix 2014
Welke nieuwe platen kun je verwachten in de kroeg tijdens de Carnaval in 2014? Heel makkelijk, dat hebben we je in een half uurtje laten horen. Er zitten zelfs primeurtjes in....

Gratis te downloaden op onze 'downloadpagina': Carnavalsmix 2014!!
https://soundcloud.com/geen-stempel/geen-stempel-carnavalsmix-2014

voor de mannen van Geen Stempel kan de carnaval alvast beginnen!

Sjansen


Met de release van Sjansen zetten DJ Johnnyy & DJ Ricky zich verder op de kaart als DJ duo Geen Stempel. Vorig jaar brachten ze nog onder hun eigen namen gezamenlijk de single De feestplaat uit. Nu komt Geen Stempel met een eigenzinnige en feestelijke variant van de track Dansen van Rowwen Hèze: Sjansen

Zorg dat je de single snel download via bijvoorbeeld Zazell of iTunes.

De videoclip check je oa op Youtube, laat vooral weten wat je er van vindt via Facebook of Twitter en deel 'm naar hartelust!

 

Mixtape 2

Mixtape 2

De gloednieuwe Mixtape #2 van Geen Stepel: een uur lang house, top40, hiphop, 90's en NL-talig in de mix! Dat én alle andere (re)mixen gratis binnen te harken op onze downloadpagina!

Surf nu als een malle op een skateboard naar de Facebook pagina van Geen StempelLIKE het kreng en je hebt toegang tot al het moois dat Geen Stempel creeert.....

Je leven zal nooit meer zo compleet zijn.....

Remix Rood fruit van Henk Dissel

Remix Rood fruit van Henk Dissel

Tijd voor vitamientjes, muzikale vitamientjes wel te verstaan. De nieuwe single van Henk Dissel heet 'Rood fruit' en is lekkerrrrr! Geen Stempel heeft er weer een allemachtig lekkere remix van gemaakt.

Scoor hem rapido via bijvoorbeeld ZazelliTunes of via onze eigen Soundcloud.

Laat vooral weten wat je er van vindt via Facebook of Twitter en deel 'm naar hartelust!


Greetsz,

Geen Stempel

Laat vooral weten wat je er van vindt via Facebook of Twitter!!!


Greetsz,

Geen Stempel

Vrouwkes kermis edit

Vrouwkes kermis edit

De Geen Stempel kermis edit van Vrouwkes zorgt ervoor dat je direct weer naar de kermis wilt om te feesten en naar de mennekes en vrouwkes te kijken!

Check 'm uit, deel hem je buurvrouw, zwager, schoonmoeder of gewoon met iedereen op Facebook en/of Twitter: https://soundcloud.com/geen-stempel/rick-in-de-morgen-vrouwkes.

Mixtape Summer 2013

Mixtape Summer 2013

Met de Mixtape Summer 2013 verlengt Geen Stempel met gemak de zomer met een maand of 3. Bijna een uur lang zijn de beste, heetste en mooiste tracks aan elkaar gemixt. 

Check hem op de Soundcloud pagina van Geen Stempel en mik hem op je Facebook of Twitter door naar je vrienden.

Laat vooral weten wat je er van vindt via Facebook of Twitter en DEEL hem aub!

Ciao, wij zijn naar het strand!

Geen Stempel

Remix Julia van Nick & Simon

De nieuwe remix van Geen Stempel is weer een knaller: een lekker Boombahmix van de hitsingle Julia van Nick & Simon.

Check de remix ook op Youtube en klik hiernaast op de afbeelding of klik HIER

Laat vooral weten wat je er van vindt via Facebook of Twitter en DEEL hem aub!

Ciao,

Geen Stempel

Remix Dansen van Henk Dissel

De eerste remix van Geen Stempel is een feit, het is een remix geworden van de hit 'Dansen' van Henk Dissel. De remix is al door veel DJ's en kroegen toegevoegd aan hun toplijsten en komt in praktisch elke kroeg voorbij.

Wil je de track downloaden? Dat kan via bijvoorbeeld Zazell of iTunes. Wil je de remix op je telefoon hebben? Download hem dan snel via Bamikanarie.

Check de remix ook op Youtube en klik hiernaast op de afbeelding of klik HIER.

Laat vooral weten wat je er van vindt via Facebook of Twitter!!!


Greetsz,

Geen Stempel