Biografie

Biografie
Non-stop show!
Een show van Geen Stempel kent weinig pauzes en stiltes. Als Ricky Berkers, alias Geen Stempel, het podium betreedt, gaan alle remmen los en vliegen de hits net als de confetti om je oren. Met medley's met Hollandse meezingers, stampende houseknallers en mooie tranentrekkers komen allemaal voorbij. Het is één groot feest der herkenning en een half uur verplicht meezingen! Je staat zomaar ineens te springen op een knaller van Snollebollekes, 30 seconden later mee te schreeuwen met Tino Martin om ten slotte de polonaise te lopen op een liedje van De Deurzakkers.

Feestplaten
Elk jaar komt Geen Stempel wel met een leuke feestplaat op de markt en zo verschenen er door de jaren heen al heel wat leuke hits als Sjansen, Brabo, Dansen tot Morgenvroeg en Confetti. Op menig festival en in veel cafés worden deze knallers inmiddels ook luidkeels meegezongen.

Interactie
Binding met het publiek krijgen is een vereiste bij een optreden van Geen Stempel. De interactie van Geen Stempel met zij publiek is dus erg belangrijk. Bij vrijwel alle boekingen heeft Ricky zijn publiek bij regel twee van zijn eerste liedje al voor zich gewonnen. Wil je dat zelf ervaren, kom dan eens kijken bij een optreden van Geen Stempel of beter nog.... boek deze top artiest op je eigen feest! Boek Geen Stempel via boekingskantoor D.E.A. Produkties.

De presskit van Geen Stempel download je HIER.

Volg Geen Stempel via hun website en sociale media via onderstaande links:
www.geenstempel.nl
www.facebook.com/geenstempel
www.instagram.com/geenstempel